Hej allesammen!

Outfit of the day

img_9923Når du er på efterskole, er det ikke dit udseende du skal gå op i. Din personlighed og udstråling, er hvad der betyder noget her. Man skal ikke forvente, at man har sine stramme jeans på, en flot top, fede accessories og pæne støvler på hver dag. Her er det joggingtøj, hoodies, tracksuit og badesandaler som er dit go-to outfit. Vi mener, at når du er på efterskole, er det en kombination at være hjemme og at være i skole. Så den afslappede levestil på efterskolen, afspejler meget tøjet som folk går i. Det er så rart, at man bare kan hoppe i sit afslapningstøj uden nogen kigger skævt eller undre sig over ens hjemlige look, fordi på efterskolen, er du  hjemme.

Vi må da erkende, at nogen dage vil man gøre mere ud af sig selv end andre dage. Vi hopper også i vores pænere tøj og tager en smule makeup på nogen gange, men for det meste, magter man det bare ikke. 

Nogen gange aner man ikke hvilket værelse ens hoodie er havnet på, eller hvem der lige har lånt ens joggingbukser, for når du er på efterskole, deler du tøj med alt og alle. Tænk på hvor mange flere garderober du lige pludselig får dig!

See you <3<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej allesammen!